Ochrana osobních údajů- prohlášení o souladu  s GDPR

Firma Jarmila Měkynová - igatex  prohlašuje, že zpracováváme sdělená osobní data našich zákazníků  v souladu s GDPR  na základě jejich svobodného,konkrétního , informovaného a jednoznačného souhlasu.

v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR), které nabude účinnosti 25. května 2018.

Zpracování osobních údajů

1.    Udělujete tímto souhlas firmě Jarmila Měkynová se sídlem 35101 Františkovy Lázně, Lomanská 297/2, IČ 14742101 DIČ CZ6352042136 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-       jména a příjmení, adresa, název společnosti, adresa provozoven u firem.odb.,

-       e-maily, telefonní čísla.

2.    Údaje uvedené v bodě 1. budou zpracovávány za účelem:

-       evidence objednávek, faktur a k nim příslušných dokladů,

-       telefonické nebo e-mailové komunikace pro upřesnění objednávek,

-       doručování objednaného zboží,

-       zasílání obchodních sdělení,

-       zasílání katalogu prostřednictvím České pošty nebo kurýrní služby.

3.    Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu max.5 let od přijetí každé objednávky, nebo do odvolání souhlasu.

4.    S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo dopisu na kontaktní adresu Jarmila Měkynová, Lomanská 297/2, 35101 Fr. Lázně

5.    Zpracování osobních údajů je prováděno pouze správcem, osobní údaje však pro správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

-       poskytovatel přepravních služeb (dle zvoleného způsobu doručení na objednávce nebo v kupní smlouvě),

-       Česká pošta (zasílání obchodních dokumentů),

-       poskytovatel e-mailu a služeb spojených s jeho provozováním,

-       případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6.    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-       vzít souhlas kdykoliv zpět,

-       požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-       požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-       vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-       požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-       v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Naše registrace u ÚOOS 

Jsme registrováni u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pod registračním číslem 00055507.
Náhled do ÚOOS registru zde

 

Novinky e-mailem

Zprávy o novinkách e-mailem dostáváte pouze vy, kteří jste na našem e-shopu vědomě zaregistrovali k jejich odběru a následně ještě odsouhlasili jejich zasílání. Pokud si nepřejete tyto krátké zprávy dostávat, stejnou cestou jako u přihlášení se vy sami z odběru odhlásíte.

Náhodný tip ...

Akční zboží ...

835_0015_c
casino 15 (500g balík)
534 Kč
534 Kč
760_0007_c
amalfi 07
56 Kč
56 Kč
760_0109_c
amalfi 109
56 Kč
56 Kč